Стара Пазова, Ул. Светосавска 11 тел: 022 310 180

Јавно предузеће Општинска стамбена агенциjа Стара Пазова

Још једно градилиште у општини Стара Пазова, ЈП ОСА наставља градњу станова за социјално становање

Општина Стара Пазова, са својим јавним предузећем Општинска стамбена агенција ЈП, наставља да спроводи програм бриге о новим повољностима и бољим условима за стамбено збрињавање различитих категорија становништва, нарочито у области социјалног становања.

У оквиру поменуте стратегије у згради Палате „Србија“ потписан је још један Уговор о будућој реализацији изградње стамбених објеката. У питању је тројни Уговор Општине Стара Пазова, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Републичке агенције за становање, а исти уговор су потписала још два града са територије АП Војводине: Кикинда и Панчево и њихове стамбене агенције.

Уговор је, у име Општине Стара Пазова потписао, Горан Савић, помоћник председника Општине за економски развој и стратешки маркетинг, а испред Општинске стамбене агенције ЈП Стара Пазова - директор Мирослав Јовановић. Важно је нагласити да је Општина Стара Пазова, као и друге две наведене локалне самоуправе, обезбедила и инфраструктурно опремила локацију за грађење стамбеног објекта.

Инвестиција која се односи на укупни програм из свих уговора износи 140 милиона динара, од чега је 39 милиона из средстава буџета Републике Србије, док значајно већи преостали део, улажу локалне самоуправе из својих буџета.

Станови ће се градити у складу са Програмом изградње станова за социјално становање који је усвојила Влада, а рок за завршетак грађевинских радова је 31.12.2016. године.

Подели на мрежама
  • Датум креирања: .

Јавно предузеће Општинска стамбена агенција Стара Пазова
Ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова тел: 022 310 180 факс: 022 363 494